Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

ORGfit breidt uit!

ORGfit breidt haar team per 1 april 2017 fors uit. Maurice Franssen, voorheen werkzaam als Consulting Partner bij Deloitte Consulting, treedt toe als partner naast Daniël Klinkenberg. Daarnaast stappen nog vier medewerkers van Deloitte en één medewerker van BMC Interlink over per 1 april. Ons team groeit daarmee van 11 naar 17 medewerkers, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Voortdurende vernieuwing
Daniël Klinkenberg, partner bij ORGfit, vertelt: “Als organisatie moet je je continu blijven ontwikkelen om je te onderscheiden. Daar zijn we bij ORGfit van overtuigd. Organisaties moeten hun blik op de toekomst richten en voortdurend vernieuwen om succesvol te blijven, maar moeten tegelijk de basis van hun organisatie op orde houden. Hierin de juiste balans vinden is een hele klus en daar helpt ORGfit bij. Met de uitbreiding van ons team kunnen we organisaties nog beter van dienst zijn. Onze nieuwe collega’s brengen samen een enorme schat aan kennis, competenties en ervaring mee. Maar bovenal hebben ze, net als wij, de verbinding met de klant en regio hoog in het vaandel staan. Daarmee sluiten hun persoonlijke drijfveren naadloos aan op onze filosofie: het boeken van vooruitgang op een betrokken en vertrouwde manier.”

Nieuwe medewerkers
Maurice Franssen treedt per 1 april toe als partner van ORGfit. Maurice is een bekende naam op het gebied van verandermanagement. Hij is auteur van het boek ‘Management Control’ en stapt over van Deloitte Consulting, waar hij de afgelopen jaren Consulting Partner is geweest.

Ook Karel Pluijmakers, Romain Dohmen, Ger Lubbers en Anouk Souren stappen over van Deloitte Consulting. Daarnaast zal Joyce Maas per 1 april het team van ORGfit komen versterken als consultant. Zij is de afgelopen jaren werkzaam geweest als Interim Professional bij BMC Interlink.

Uitbreiding van kennis en expertise
Maurice Franssen: “ORGfit heeft de afgelopen jaren bewezen een gedegen partner te zijn in adviestrajecten. Ik ben er dan ook bijzonder trots op om als partner te gaan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bureau en natuurlijk aan het succes van de klanten. Met onze nieuwe samenstelling kunnen klanten profiteren van nog meer kennis en expertise. We verheugen ons erop om verder te bouwen aan het succes van onze klanten en ze te helpen hun doelstellingen en toekomstdromen te bereiken.”

Gerelateerde berichten