Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Maurice Franssen deelt kennis tijdens Food for Financials

Dinsdag 11 april j.l. vond er weer een seminar plaats in de reeks van Food for Financials. Food for Financials vind twee keer per jaar plaats en biedt financials een mooie gelegenheid om nieuwe inzichten op hun vakgebied te verwerven. Dit keer stond het thema ‘Innovatie: Een uitdaging voor de financiële functie’ centraal en was Maurice Franssen van ORGfit één van de sprekers.

Dynamisch balanceren tussen basis op orde en innovatie
Vanuit deze invalshoek deelde Maurice zijn jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van organisaties die willen innoveren en tegelijkertijd de basis op orde moeten hebben. Innoveren kan volgens Maurice niet zonder de basis op orde te hebben, maar stelt ook dat het daar juist vaak botst. Belangrijkste stoorzender daarbij het gebrek aan aandacht voor het gedragsaspect.

Tijdens zijn presentatie ging Maurice in op de vraag hoe klassieke management control methoden en technieken gecombineerd kunnen worden met moderne vormen van beheersing van gedrag van mensen in de organisatie (past, present én future control).

Gerelateerde berichten