Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Op zoek naar basis op orde en innovatie?

Stel: je wil innoveren. Vanzelfsprekend wil je dan ook dat de basis van je organisatie op orde blijft. Welke management controls kun je dan kiezen, en wat zijn de gevolgen daarvan?

De masterclass is gebaseerd op de nummer 1 bestseller ‘Management control, dynamisch balanceren tussen basis op orde en innovatie’. Tijdens de masterclass worden klassieke methoden en technieken gecombineerd met moderne vormen van beheersing van het gedrag van mensen in de organisatie: past, present én future control.

Leer in interactie met de auteurs van de management bestseller!
De masterclass Management Control aan de Universiteit Maastricht biedt u de kans om de nieuwe visie op de management control te leren én meteen toe te passen in de eigen praktijk. Het gepresenteerde model vindt toepassing in een aantal tijdloze en relevante management control thema’s. Iedere sessie kent dezelfde vaste structuur, waarbij het theme wordt toegelicht en afgepeld aan de hand van het nieuwe model voor management control. De docenten zijn experts op hun vakgebied en hebben jarenlange praktijkervaring. De masterclass wordt afgesloten met een eindopdracht.

Voor wie?
De Masterclass is bestemd voor directeuren, controllers, managers en alle andere professionals die betrokken zijn bij de beheersing en sturing van organisaties in zowel de private als public sector. De masterclass is daarnaast een erkende opleiding in het kader van permanente educatie voor registeraccountants en -controllers.

Naast de inhoudelijke kwaliteit van het programma en de docenten is het mede de diverse samenstelling van de groep en de vriendelijke en motiverende sfeer die deze masterclass succesvol maakt. Bij elkaar maakt dit dat eerdere deelnemers de masterlass ervaren als rendabele, maar ook plezierige tijdsinvestering, met uitstekende mogelijkheid tot verbreding van het sociale netwerk.

PROGRAMMA MASTERCLASS MANAGEMENT CONTROL – START JANUARI 2018

PE-uren
Deelname aan de masterclass levert 39 PE-uren op.

Startdatum
Vanaf januari 2018 op donderdagmiddag van 13.00 – 17.00 uur.

Deelname en Kosten
De masterclass (10 sessies met eindopdracht) kost € 3.950. Het is mogelijk om als organisatie in te schrijven en per sessie een andere medewerker te sturen.

Locatie
De sessies vinden plaats in het gebouw van Maastricht University School of Business and Economics in Maastricht.

Informatie
U kunt zich elektronisch aanmelden via www.masterclassmc.nl. Voor vragen over de inhoud en de vorm van deze Masterclass kunt u contact opnemen met de auteur van het boek: Maurice Franssen +31 655 747 016.

Gerelateerde berichten