Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

ORGfit is FD Gazelle 2017!

ORGfit is door Het Fincanciële Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle 2017. Dat betekent dat wij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. De prijsuitreiking voor de regio Zuid-Nederland windt plaats op donderdag 9 november in het Evoluon in Eindhoven.

FD Gazellen 2017
FD Gazellen is een initiatief van het Financiële Dagblad en Company.info en zet de snelst groeiende bedrijven van Nederland in het zonnetje. Wij zijn uitermate trots op het feit dat ORGfit deel uit maakt van deze lijst, bestaande uit de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De titel is voor ons een bevestiging van de groei die wij voor ogen hadden en die we ook naar u hebben uitgesproken. Deze prijs betekent voor ons dat we op de goede weg zitten en is een extra stimulans om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren.

Gerelateerde berichten