Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Dé ultieme aanpak bestaat niet. Úw ultieme aanpak wel!

Wij geloven niet in dé ultieme aanpak. Waarom niet? Omdat een aanpak bij je moet passen. Bij je doelen, bij je projecten én bij de mensen in je organisatie. De ultieme aanpak is dus altijd maatwerk. We zullen u dan ook nooit een aanpak adviseren zonder dat we een gevoel hebben gekregen bij de kant die u op wilt, de uitdagingen die u voor heeft liggen en weten wie de verandering in beweging moeten krijgen. Op die manier komen we altijd uit bij úw ultieme aanpak.

Passende oplossing voor elk project
Merkt u dat uw projecten niet altijd het gewenste resultaat opleveren? Dat het eigenaarschap binnen uw projectteam ontbreekt en dat gaandeweg de rit de focus afneemt? Misschien heeft u dan niet de juiste projectmethodiek gekozen.
ORGfit gaat altijd samen met u op zoek naar de best passende oplossing. En dus óók naar een passende aanpak. We adviseren u over welke methodiek optimaal aansluit op uw doelstellingen én uw organisatie en stemmen samen af in welke vormen we u daarbij kunnen ondersteunen.

Agile SCRUM/Agile PM
Organisaties en hun omgeving zijn constant in beweging. Dat is gedurende een project niet anders. Dat betekent dat de behoeften en de doelstellingen van uw organisatie (en dus ook uw project) ook continu veranderen. Dan is het dus belangrijk dat u gedurende de rit telkens kunt bijsturen in de juiste richting.
In dat geval is Agile SCRUM/Agile PM misschien wel dé projectmethodiek voor uw project. Door het kort cyclische karakter van deze methodiek levert u met een hoge frequentie kleine ‘eindproducten’ op en houdt u voortdurend de vinger aan de pols met de actuele behoeften van zowel uw interne- en externe klanten. Daarnaast leidt het ook nog eens tot meer focus en eigenaarschap binnen het projectteam.

De ORGfit manier
We adviseren u graag over de projectmethodiek die het beste past bij de doelstelling van uw project én de organisatie/het projectteam.
Daarnaast bespreken we welke vorm van ondersteuning van ORGfit gewenst/vereist is. We gaan daarbij altijd uit van het principe: Voordoen, Samen doen, Zelf doen.

Mochten we bijvoorbeeld samen tot de conclusie komen dat Agile SCRUM/Agile PM de best passende methodiek is voor uw project, dan kunnen we u daarbij de volgende dienstverlening aanbieden:

 1. Agile scrum projectbegeleiding
  Een van onze gecertificeerde consultants begeleidt het project als scrum master of haalt de vraag in de organisatie op en bewaakt het eindproduct als product owner.
 2. Agile scrum coaching
  U heeft Scrum binnen uw organisatie zelf ingezet en u heeft behoefte aan iemand die meekijkt vanaf de zijlijn bij de uitvoering? Een van onze ervaren consultants of agile coaches kijkt over de schouders van uw medewerkers mee, geeft ze feedback zodat ze zich verder ontwikkelen en bekwamen.
 3. Agile scrum training tot scrum master of product owner
  Wij hebben een training ontwikkeld om uw medewerkers op te leiden tot scrum master of product owner. Deze training bieden wij in-company of op een externe locatie aan. De 2-daagse training bevat vele praktijkoefeningen, een proefexamen en de uiteindelijke examinering.
 4. Agile scrum transformatie
  Wilt u binnen uw gehele organisatie op basis van het scrum methodiek (Scaled Agile Framework) gaan werken? Wij begeleiden u in het bepalen van uitgangspunten en de uitrol. Daarnaast leiden wij uw medewerkers op volgens het principe van voordoen, samen doen, zelf doen. Waarbij wij agile coaching inzetten om uw medewerkers in de praktijk te begeleiden.

Aan de slag!
Dus bent u op zoek naar dé projectmethodiek die aansluit op uw doelstellingen en organisatie en bent u benieuwd hoe ORGfit u daarbij kan ondersteunen? Neem dan contact op met Alain Deckers (06-30 29 38 88 | a.deckers@orgfit.nl) of Raf Withofs (06-43 83 68 13 | r.withofs@orgfit.nl) voor een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde berichten