Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

ORGfit scoort 8,2 op medewerkers tevredenheid!

Onze ambitie is het realiseren van duurzame ontwikkeling bij onze relaties. Daarbij zijn de mensen binnen ons team het grootste goed om deze ambitie waar te maken. Vandaar dat we hoog inzetten op ontwikkeling en tevredenheid van onze medewerkers.

Om te toetsen of we in dat kader nog op koers liggen en waar we ons als team nog kunnen verbeteren bieden we onze medewerkers elk jaar een medewerkers tevredenheidsonderzoek aan. Dat onderzoek geeft niet alleen weer in welke mate onze medewerkers tevreden zijn over ORGfit als werkgever, maar geeft ook weer in welke mate ons team zich een High Performance Team* mag noemen.

We zijn trots om te kunnen melden dat we op medewerkers tevredenheid gemiddeld een 8,2 scoren en op het zijn van een High Performance Team een 7,7 scoren. In beide gevallen een ruime voldoende én een verbetering ten opzichte van vorig jaar (resp. 7,9 en 7,6).

We zijn als ORGfit uiteraard blij met deze scores omdat we er van overtuigd zijn dat tevreden medewerkers uiteindelijk ook de beste resultaten behalen. En met de verbeterpunten zijn we al aan de slag, want we willen ook komend jaar uiteraard weer net iets hoger scoren.

 

*Een high performance team zet verrassende resultaten neer door een speciale manier van samenwerking. Hierdoor halen de teamleden het beste uit zichzelf en heeft iedereen aan een half woord genoeg.

Gerelateerde berichten