Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

THE NEXT FIT 2019 komt er aan!

Op 4 juni 2019 is het zover. In de prachtige omgeving van GaiaZoo staat dan de tweede editie van THE NEXT FIT op het programma.

Tijdens ons jaarlijkse terugkerende relatie-event maken we onze belofte, VERTROUWDE VOORUITGANG, meer dan waar. We brengen onze vertrouwde relaties namelijk samen onder één dak om een bijzonder gezellige middag te beleven én om verfrissende inzichten op te doen. Netwerken met een blik op de toekomst, zoals dat heet.

Ook dit jaar hebben we weer een geweldige spreker bereid gevonden om deze dag op  inspirerende wijze voor ons in te kleuren. Niemand minder dan Wouter Hart zal namelijk het woord nemen tijdens THE NEXT FIT 2019. Wouter is spreker, trainer, adviseur én auteur van de boeken ‘Verdraaide Organisaties’ en ‘Anders Vasthouden.’ Dit laatste boek zal dan ook centraal staan tijdens THE NEXT FIT 2019.

Het belooft dus weer een mooie editie van THE NEXT FIT te worden. Wij kijken er in ieder geval al erg naar uit!

Gerelateerde berichten