Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Geslaagde editie Wo&Co.2019

Gisteren (19 april 2019) vond op de prachtige locatie van Strijp-S Wo&Co.2019 plaats. Een interactieve middag waarbij de samenwerking tussen Wonen en Zorg centraal stonden. Pascale Bartels deelde op inspirerende wijze de reis die haar organisatie heeft afgelegd om te komen tot WoonincPlusVitalis.

Onze eigen Maurice Franssen nam de aanwezigen mee langs de strategische vraagstukken die zo’n ontwikkeling met zich meebrengt. Het geheel werd begeleid door dagvoorzitter Frank van Attekum die op eigen wijze de middag aan elkaar praatte en het geheel afrondde met een treffende wrap-up.

Kortom een waardevolle middag met nieuwe inzichten. Vanuit de sprekers, maar zeker ook vanuit de aanwezige deelnemers.

Gerelateerde berichten