Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

En dat is 3!

ORGfit staat voor ontwikkeling! Ontwikkeling van mensen én organisaties. Dus ook onze eigen organisatie. Vandaar dat we extra trots zijn op het feit dat we al voor het derde jaar op rij zijn uitgeroepen tot FD Gazelle, wat niets minder betekent dan dat we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen.

FD Gazellen Awards 2019
De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

ORGfit behoort dus tot de ondernemingen die tijdens de FD Gazellen awards, die op 5 november in Den Bosch uitgereikt zullen worden, kans maken op de titel allersnelste groeier van de regio.

Wat ons betreft een bevestiging van de mooie ontwikkeling die we doormaken en een extra motivatie om deze stijgende lijn door te zetten. Op naar de vierde!

Gerelateerde berichten