Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Webinar | Samenwerken op afstand

We leven op dit moment in een haast onwerkelijke tijd! Het Corona-virus en de maatregelen die daarmee samenhangen hebben onze wereld voorlopig op zijn kop gezet.

Je streeft nog altijd dezelfde doelen na, maar je moet de weg er naartoe anders gaan organiseren. Hoe communiceer je bijvoorbeeld efficiënt met je collega’s als je elkaar niet meer kunt opzoeken? Hoe blijf je optimaal productief en hou je iedereen betrokken en gemotiveerd? Het zijn uitdagingen die je kunnen beperken in je vertrouwde werkwijze, maar die ook kunnen leiden tot meer creativiteit en wendbaarheid! En wij gaan voor dat tweede!

Daarom vind je ons aanstaande donderdag 2 april om 11.00u online met een gratis webinar waarin we je meenemen in het ‘samenwerken op afstand’ om de productiviteit en betrokkenheid binnen je organisatie vast te houden! Ben jij er ook bij? Meld je dan snel aan!

Tijdens dit webinar van 30 minuten zal Jerry Lenaerts van ORGfit je handige tips en tops geven over het efficiënt samenwerken in een tijd van ‘social distancing.’ Hoe organiseer je dat op een dusdanige manier dat je de energie vasthoudt én de resultaten blijft boeken die je voor ogen hebt? Wat moet je in ieder geval op orde hebben en waar liggen de verassende kansen? Hij vertelt je welke systemen je kunt gebruiken, of er procesaanpassingen nodig zijn, hoe je informatie structureert en hoe je er voor zorgt dat iedereen meebeweegt.

Kom er achter dat anders samenwerken niet per se een uitdaging hoeft te zijn, maar juist mogelijkheden biedt richting de toekomst! Benieuwd hoe? We zien je graag donderdag!

Gerelateerde berichten