Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Nieuws | Eerste ORGfit webinar geslaagd!

Donderdag 2 april vond ons eerste live webinar plaats over samenwerken op afstand. Tijdens dit webinar vertelde Jerry Lenaerts de 125 deelnemers hoe je efficiënt en effectief kunt blijven samenwerken nu je elkaar niet fysiek kunt ontmoeten. En hoe hou je iedereen gemotiveerd in deze tijd van social distancing?

Allemaal vragen die Jerry vanuit het SPIM model beantwoorde met handige tips en adviezen. En die tips en adviezen hebben we verwerkt in een infographic die hieronder je kunt downloaden!

Infographic webinar Samenwerken op afstand

Dank aan alle deelnemers voor jullie inspirerende vragen en jullie enthousiaste reacties op dit webinar! Wil je er nou volgende keer weer bij zijn? Of was je verhinderd, maar ben je wel geïnteresseerd in aankomende webinars of inspiratiesessies? Hou dan onze website in de gaten, dan zien we je de volgende keer!

Gerelateerde berichten