Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Nieuws | Het 'nieuwe normaal': Wendbaarheid is nu belangrijker dan ooit!

We staan met z’n allen voor een grote opgave. Het ‘nieuwe normaal’ doet namelijk, misschien wel meer dan ooit tevoren, een enorm beroep op ons aanpassingsvermogen. Hoe richten we straks onze werkomgeving in? Hoe blijven we effectief samenwerken? Hoe houden we onze medewerkers gemotiveerd en betrokken? En hoe blijven we optimaal waarde toevoegen voor onze klanten?

Allemaal vragen die de anderhalve meter samenleving, waar we nu op af koersen, bij ons oproept. Dat vraagt, meer dan ooit, om een wendbare organisatie. Een organisatie die in staat is om in te spelen op veranderende behoeften, maar ook op een veranderende omgeving. Door die veranderingen over de volledige breedte van de organisatie te benaderen vanuit systemen, processen, informatie én de medewerker zet je een sterk fundament. Voor nu en in de toekomst.

Gaan jullie nu ook aan de slag met dit soort vraagstukken dan kun je bijgaand SPIM-model als handvat gebruiken om de impact van de noodzakelijke veranderingen in kaart te brengen en te blijven monitoren.

Succes! En wil je hier meer over weten of sparren hoe je deze opgave het beste kunt aanpakken, dan horen we uiteraard graag van je.

Gerelateerde berichten