Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Nieuws | ORGfit doet mee aan de IRONMAN 2021

Eind 2020 brachten we het verhaal van collega Wouter Schaekers in beeld. Wouter had, naast zijn projectleiderschap bij ZOwonen, net een kwart triatlon afgelegd. Het was zijn eerste grote stap richting zijn ultieme einddoel, deelnemen aan een volledige IRONMAN.

 

De manier waarop Wouter zijn missie, én de reis ernaartoe, omschreef oogste niet alleen bewondering, maar was ook een inspiratiebron voor ons als collega’s. Het was Wouter zelf die vervolgens het idee initieerde om met een ORGfit team deel te nemen aan één van de relay events van de IRONMAN in Maastricht. Het resultaat: Drie (!) ORGfit relay teams die gaan deelnemen aan de IRONMAN!

 

70.3

Eén team zal op 1 augustus gaan deelnemen aan het 70.3 event. Dat onderdeel bestaat uit de volgende 3 onderdelen:

 

  • 1,9 km zwemmen
  • 90 km fietsen
  • 20 km hardlopen

 

5150

Daarnaast zijn er nog twee ORGfit teams die de dag ervoor, op 31 juli, zullen deelnemen aan het 5150 event dat bestaat uit de volgende onderdelen:

 

  • 1,5 km zwemmen
  • 40 km fietsen
  • 10 km hardlopen

 

Elk onderdeel zal door één van de ORGfitters voor zijn rekening worden genomen. Dat houdt dus in dat er in totaal 9 collega’s aan de start zullen verschijnen! Wat ons betreft een mooie oogst, geboren uit de passie van 1 collega!

Team ORGfit

Maar Team ORGfit bestaat niet alleen uit de mensen die actief gaan deelnemen aan de IRONMAN. We willen met onze deelname namelijk meer bereiken dan alleen een mooie teamprestatie neerzetten. We willen ook iets bijdragen. En daarom willen we onze deelname gaan koppelen aan een mooi goed doel!

 

In dat kader heeft zich dan ook direct een sponsorcommissie geformeerd met collega’s die op zoek gaan naar een passend doel en actief op zoek zullen gaan naar sponsoren die ons willen helpen om een steentje bij te dragen! Welk goed doel dit gaat zijn hopen we snel bekend te kunnen maken!

 

We gaan je de komende tijd op de hoogte houden van onze vorderingen, ons sponsordoel en al het overige nieuws rondom onze deelname aan de IRONMAN. Wij hebben er in ieder geval zin in!!

Gerelateerde berichten