Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

IRONMAN | Sponsordoel bekend en 4e team toegevoegd!

Inmiddels zijn we een paar weken onderweg in onze uitdaging richting IRONMAN 2021. De eerste trainingsmeters liggen achter ons en met elke dag dat we dichter bij de IRONMAN komen groeit het enthousiasme. Niet alleen bij de deelnemende collega’s, maar ook bij de rest van ons team.

4(!) ORGfit relay teams

Zodanig zelfs dat we nu met trots kunnen melden dat we niet met 3, maar met 4(!) relay teams de strijd aan zullen gaan. Concreet betekent dat, dat 11 ORGfitters zullen gaan zwemmen, fietsen of hardlopen om onze uiteindelijke doelen te bereiken.

En dan komen we meteen bij het belangrijkste nieuws! Want we hadden natuurlijk al ons sportieve doel, namelijk het bereiken van de finish in een zo scherp mogelijke tijd. Maar de afgelopen weken zijn we ook hard aan het werk geweest om een mooi sponsordoel vast te stellen. Een doel waarmee we ons als collega’s verbonden voelen en met alle liefde dat stapje extra voor willen zetten.

We strijden voor Stichting De Knoevel!

Dat sponsordoel hebben we gevonden! Onze 4 teams zullen zich namelijk gaan inzetten voor Stichting De Knoevel!

Stichting De Knoevel maakt zich sterk voor gezinnen met langdurig zieke kinderen en zorgt met het donateursgeld dat zij mogen ontvangen voor een onvergetelijke en onbezorgde verwendag voor deze gezinnen. Een dag waarop alle zorgen aan de kant worden geschoven, dromen werkelijkheid worden en iedereen thuiskomt met de mooiste verhalen en herinneringen. Een klein gebaar, met een groot, persoonlijk effect!

Wij zijn er trots op dat we de komende periode ons steentje gaan bijdragen aan zo’n onvergetelijke dag, maar uiteraard kunnen we daar ook jouw hulp ontzettend hard bij gebruiken!

Jouw hulp is meer dan welkom!

Dus draag jij, net als ons, Stichting De Knoevel en al die gezinnen een warm hart toe en wil jij ons helpen bij onze missie? Dan zouden we het geweldig vinden als ook jij Stichting De Knoevel wilt steunen. Dat kan via onderstaande button!

Wil je meer weten over al het goede werk dat Stichting De Knoevel doet, kijk dan vooral even op hun website!

Alvast heel veel dank voor jouw steun!

Gerelateerde berichten