Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Belofte 5

We zijn pas tevreden over een advies als het in de praktijk werkt

Klinkt op zich logisch. En dat is het ook. Want een advies dat niet geïmplementeerd wordt is eigenlijk niks waard. Vandaar dat we je niet alleen adviseren, maar ook samen met je aan de slag gaan om datgene wat we adviseren in de praktijk te laten werken.

Om dat te bereiken is het belangrijk om een uitgebalanceerd team te vormen. Voor een goed advies heb je een expert nodig. Iemand die out of the box kan denken en met creatieve oplossingen kan komen op basis van zijn/haar kennis en kunde. Maar daarnaast heb je ook mensen nodig die het advies laten landen in de organisatie. Mensen die weten wat er nodig is, die kritisch zijn op het advies én die weten wat er leeft binnen de organisatie. Daarom proberen we altijd zo veel mogelijk mensen uit de organisatie te betrekken. Zij weten wat de organisatie aankan en waar de uitdagingen binnen de organisatie liggen. Een optimaal team is dus bijna altijd een mix tussen ORGfitters en mensen uit de organisatie.

Naast de geadviseerde oplossing implementeren we ook een nieuwe mindset. Want juist door de organisatie mee te nemen in het gehele traject en onderdeel te maken van het proces implementeren we ook een nieuwe werkwijze. Een projectmatige aanpak die ook in de toekomst kan worden toegepast door de klant.

Kortom, met alleen een advies zijn we niet tevreden. Pas als het advies wordt doorvertaald naar de praktijk én we daarmee een duurzaam resultaat neerzetten lopen wij tevreden de deur uit.