Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Belofte 6

We ontdekken samen jouw talent en ontwikkelen dit verder

“Op het moment dat je ontdekt waar je talent zit, hoef je niet meer te werken!”

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als je ergens een passie en een natuurlijk talent voor hebt, werken dan niet meer als werken voelt.

Klinkt goed hè! Vandaar dat wij altijd op zoek gaan naar het aanwezige talent en daar op verder bouwen. Dat doen we door een grote verscheidenheid aan te brengen in de dingen die we doen. Want pas als je veel dingen doet kom je erachter waar je goed in bent. En waar je minder goed in bent natuurlijk.

Aan ons de taak om samen met jou te ontdekken waar je krachten liggen en vervolgens een team samen te stellen dat uitgebalanceerd is. Een team waarmee we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen door de juiste mix van die krachten samen te brengen.

Dat maakt werken bij ORGfit ook zo leuk. Je gaat op ontdekkingstocht langs allerlei verschillende competenties en kennisgebieden om erachter te komen waar je sterk in bent. En voor de dingen waar je minder in bent, heb je altijd wel één of meerdere collega’s die je kunnen helpen. En juist door díe teaming ben je weer in staat te verbreden. Zo wordt je steeds completer en doe je de dingen waar je écht energie van krijgt!