Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Belofte 7

We gaan uit van eigen initiatief en helpen daar waar het niet lukt

Binnen de organisatie barst het van de goede ideeën en creatieve oplossingen. Dat realiseren wij ons maar al te goed. En daarom vinden we het ook belangrijk om ruimte te bieden voor die goede ideeën. En die creatieve oplossingen juist te stimuleren. Daarbij gaan we altijd uit van eigen initiatief. Heb je een briljant idee? Laat maar horen. En werk maar uit.

Vanuit dat principe ontstaan de mooiste dingen en de meest inspirerende samenwerkingen. Voor ons is dat essentieel om door te kunnen blijven groeien als organisatie. En we zijn er van overtuigd dat dat voor iedere organisatie geldt.

Daarnaast is het ook veel leuker werken! En het houdt je scherp en alert. Want als je alleen maar dingen doet die van je gevraagd worden, denk je niet meer na over de dingen die beter kunnen. Wij vinden het dus belangrijk om ruimte te bieden voor die kritische blik, dat briljante idee en die creatieve oplossing. Omdat het niet alleen óns verder helpt, maar ook onze medewerkers!

En zie je het even niet of kom je er zelf niet helemaal uit? Dan helpen we uiteraard. Want we zijn natuurlijk wel een team! En organisaties én elkaar verder helpen in de ontwikkeling is nou eenmaal wat we doen!