Ieder ontwikkelvraagstuk als eerste stap naar een wendbare organisatie

ORGfit begeleidt al zo’n 15 jaar woningcorporaties bij al hun ontwikkelvraagstukken. Dat doen ze altijd vanuit hun eigen visie op duurzame verandering en middels hun eigen integrale veranderkundige aanpak gebaseerd op advies én implementatie, maar vooral op basis van verbinding.

Daarbij benadert ORGfit ontwikkelvraagstukken niet als doen, maar als middel om toe te werken naar een volledig wendbare organisatie die uiteindelijk perfect in staat moet zijn om zélf in te spelen op de trends en ontwikkelingen van de toekomst.

Tijdens deze presentatie neemt ORGfit je mee langs de beproefde methoden en technieken die ze inzetten om elk ontwikkelvraagstuk, zoals ERP implementaties en vraagstukken ten aanzien van grip op onderhoud, aan te grijpen voor een duurzame verandering richting een wendbare organisatie! Benieuwd hoe je jouw eigen organisatie integraal kunt verbeteren? Hoe verbinding en het benutten van aanwezige talenten leiden tot échte duurzame ontwikkeling? En hoe je elke verandering kunt initiëren vanuit klantwaarde?

Aanmelden kan op www.corporatiegids.nl
21/03/2023
11:00 - 12:00
, Expo Houten
,