Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Opleiding Project Management

Waarom deze opleiding?
Wil jij projectmatig gaan werken en ben je op zoek naar de beste manier om dit vorm te geven? Of ga je aan de slag als projectleider binnen jouw eigen organisatie? Dan is deze tweedaagse  opleiding Project Management dé optimale manier om jou volledig wegwijs te maken in het projectmatig werken.

Na het volgen van de opleiding Project Management ben je in staat om zelf een project van A tot Z succesvol te doorlopen volgens de principes van projectmatig werken.  Je leert onder andere hoe je een project opstart, welke fasering je dient te volgen en hoe je de projectmiddelen beheerst.

De opleiding Project Management is volledig opgebouwd vanuit het informeren-dialoog-ervaren principe. Dat wil zeggen dat je van ons de theoretische kaders aangereikt krijgt, maar dat er ook ruimte is voor afstemming en vooral veel zelf doen. Je gaat tijdens deze interactieve 2-daagse opleiding namelijk zelf aan de slag met de project management aanpak zodat je het projectmatige werken zelf kunt ervaren en na afloop van de opleiding zelf in staat bent de aanpak toe te passen in de praktijk. Hierdoor ben je na het afronden van de opleiding in staat om de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk. Je kunt dus meteen aan de slag!

Wat leer je tijdens deze opleiding

  • Wat een project is​
  • Welke rollen en verantwoordelijkheden​ erbinneneen project zijn​
  • Hoe je eenproject plant​
  • Hoe je eenproject beheerst​
  • Welke fasen er binnen een project zijn​
  • Hoe je valkuilen herkent (en ze omzeilt)​
  • Hoe je een project overdraagt aan de organisatie​
  • Hoe je binnen(enbuiten) een project communiceert

 

Voor wie?
Je ziet de meerwaarde van projectmatig werken en wilt hier graag zelf mee aan de slag. Je wilt graag de principes van projectmatig werken leren en ervaren zodat je direct in staat bent om projectmatig werken toe te passen binnen je eigen organisatie.

Certificering
Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

Incompany
Deze cursus biedt ORGfit Academy ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie. Neem daarvoor contact met ons op.

Aanmelden

Urenschema

Opleiding Project Management (dag 1)

09:00 - 16:00
Opleiding Project Management (dag 1)
21-09-2020

Opleiding Project Management (dag 2)

09:00 - 16:00
Opleiding Project Management (dag 2)
22-09-2020

Datum

jul 06 2020
Expired!

Tijd

9:00 am - 4:00 pm

Kosten

€ 900,- p.p.

Locatie

Kantoor ORGfit.
Amerikalaan 70e, Maastricht-Airport
Website
https://www.orgfit.nl
Categorie
ORGfit Academy

Organisator

ORGfit Academy