Als dochter van een bloembollenkweker staat Charlotte altijd met twee voeten in de klei!

Leer Charlotte kennen

Charlotte Eijking

Business Manager
Resultaatgerichte en daadkrachtige verbinder die snel tot de kern weet door te dringen!

Resultaatgerichte en daadkrachtige verbinder die snel tot de kern weet door te dringen. En vanuit haar ontwapenende enthousiasme en immense drive aan duurzame relaties bouwt!

Als dochter van een bloembollenkweker staat Charlotte altijd met twee voeten in de klei. Doe maar gewoon, dat is gek genoeg! Ze is altijd oprecht ge├»nteresseerd in iemands drijfveren en mogelijkheden en weet altijd de verbinding te leggen op basis van gelijkwaardigheid. Vind het belangrijk om de ander ├ęcht te leren kennen en mee te nemen!

Daarnaast neemt Charlotte vanuit haar jeugd op het boerenbedrijf ook haar sterk ontwikkelde ondernemende karakter mee. Is altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen. Om te zien hoe het beter kan en waar de ontwikkelingskansen liggen. En dat altijd met de mens als vertrekpunt. Daar waar de energie en de beweging zit, is de kans op een geslaagde samenwerking en verbetering namelijk het grootst. Kortom, iemand met een aanstekelijke energie, een echte doeners-mentaliteit en een uitgebreid netwerk dat haar in staat stelt mensen bij elkaar te brengen en in hun kracht te zetten!