De juiste balans tussen inhoud en relatie leidt altijd tot de beste resultaten!

Leer Cynthia kennen

Cynthia Lambermont-Willemsen

Consultant
Resultaatgerichte, nauwgezette en pragmatische professional die het optimale resultaat bereikt door anderen in hun kracht te zetten!

"Geniet van de kleine dingen in het leven" is niet alleen een tegeltjeswijsheid, maar omschrijft Cynthia ten voete uit. Cynthia kan met volle teugen genieten van de natuur, het samenzijn met haar partner, familie en vrienden, een stukje Limburgse vlaai én het geven van cadeaus. Want als andere mensen gelukkig zijn, dan is Cynthia ook een gelukkig en tevreden mens. Mooie momenten legt ze graag vast op de gevoelige plaat, want herinneringen zijn volgens haar tenslotte de foto's van het leven! Verder gaat Cynthia graag op vakantie. Niet naar de voor de hand liggende bestemmingen om de hoek, maar juist naar plekken met een andere cultuur en diversiteit.

En die eigenschappen typeren Cynthia ook als professional. Cynthia is graag onderdeel van een team waarbij ze vooral anderen in hun kracht probeert te zetten om zodoende een optimaal, duurzaam resultaat neer te zetten. Daarbij is ze altijd oprecht geïnteresseerd in de ander. De nieuwsgierigheid die ze heeft naar nieuwe bestemmingen en andere culturen, heeft ze ook in andere mensen en organisaties en maken haar een prettige gesprekspartner en een ijzersterk onderdeel van het team!

Daarnaast is Cynthia resultaatgericht, nauwgezet en pragmatisch. Het beste van twee werelden waardoor het altijd leuk is om met haar samen te werken én resultaat altijd verzekerd is!