Daniella functioneert het beste met mensen om zich heen die ze continu aangehaakt houdt om samen het einddoel te bereiken!

Leer Daniëlla kennen

Daniëlla Verstraete

Consultant
Gedreven consultant met een grote focus op datgene waar ze mee aan de slag gaat en doelgericht stappen maakt om elke nieuwe uitdaging tot een goed einde te brengen.

Met de ogen op de sterren, maar de voeten op de grond (Theodore Roosevelt)…
Met deze quote onder de arm stapt Daniëlla door het leven.
Met een grote focus op datgene waar ze mee aan de slag gaat, maakt ze doelgericht stappen om elke nieuwe uitdaging tot een goed einde te brengen. Maar tegelijkertijd kijkt ze ook verder en is ze steeds op zoek naar verbetering. Want alleen zo breng je dingen in beweging en zorg je voor die nodige verandering.

In haar opdrachten stelt Daniëlla steeds het menselijke aspect, de connectie met elkaar en het behoud van ieders eigenheid voorop. Daniëlla functioneert het beste met mensen om zich heen die ze continu aangehaakt houdt om samen het einddoel te bereiken.
Ze weet door haar ruime professionele ervaring complexe opdrachten om te zetten naar een begrijpelijk en tastbaar verhaal.

Met haar analytisch denkvermogen krijgt ze enorm veel energie van het uitwerken van nieuwe ideeen en concepten. Het zien groeien van de kleine zaadjes die geplant worden en hier zelf een bijdrage aan mogen leveren, zijn haar grootste drijfveren als gedreven, gemotiveerd en gepassioneerd professional.

Naast passie als professional, heeft Daniëlla ook een enorme passie voor sporten. Hier houdt ze zich, naast de zorg voor haar gezin en dieren, dan ook graag mee bezig in haar vrije tijd.
Hardlopen behoort tot de favorieten, maar ondertussen zijn zwemmen en wielrennen ook aan het lijstje toegevoegd. Verder spendeert ze enorm graag tijd buiten in de tuin of in de natuur. Al bewegend of simpelweg met een goed boek.