Focus op het bewandelen van de juiste weg en onderzoek verschillende standpunten, dan komt het resultaat vanzelf!

Leer Fara kennen

Fara Pourjahedi

Consultant
Inspirerende verbinder die altijd uitgaat van het goede en mensen als geen ander weet te doorgronden én verder te helpen!

Een gesprek met Fara is altijd leuk! Met haar inspirerende persoonlijke verhaal, optimistische karakter en verfrissende blik op mensen en drijfveren weet Fara je altijd van nieuwe inzichten te voorzien.

Fara is een verbinder, die het belangrijk vindt om goed te luisteren naar wat mensen te vertellen hebben. Ze zoekt mede daarom altijd het goede in iedere situatie en iedere persoon, en gelooft er sterk in dat er in ieders leven twee type mensen zijn: helpers en helden. Helpers brengen je in moeilijke situaties waarin je zelf kunt groeien, en helden zijn er om die groei actief te stimuleren!

Bij ORGfit is ze een vrolijke noot, die de rust goed kan bewaren. Thuis leest ze het liefst alles wat los en vast zit, zoals ze al van jongs af aan graag doet.

Haar lievelingsquote is “Het enige wat ik weet, is dat ik niets zeker weet” (Socrates), en staat daarom altijd open voor verschillende meningen. In een proces focust ze dan ook het liefst op het bewandelen van de juiste weg en verschillende standpunten onderzoeken, en ze weet dat het resultaat dan vanzelf komt. De juiste balans tussen mens en proces, die weet Fara altijd te vinden!