Iemand die altijd op zoek gaat naar andere ideeën, opvattingen en inzichten om zijn oordeel aan te scherpen, maar die een klein vleugje eigenwijsheid niet ontzegd kan worden!

Leer Ger kennen

Ger Lubbers

Consultant
No-nonsense professional met een sterk analytisch vermogen en de kracht om processen razendsnel te doorgronden!

‘What you see is what you get’

Dat is Ger ten voeten uit. Iemand die zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt.

Een echte familieman die vanuit zijn motto ‘zorgen voor en zorgen dat’ altijd zijn gezin op de eerste plaats heeft staan. Want, zo stelt Ger: ‘Als het hen goed gaat, gaat het mij ook goed!’

En die filosofie past hij ook toe in zijn opdrachten. Zijn doel is altijd om organisaties, en de mensen binnen die organisaties, verder te helpen in hun ontwikkeling. Daar haalt Ger zijn energie uit!

Ger is een echte verbinder, met een sterk analytisch vermogen en de kwaliteit om processen razendsnel te doorgronden. Door zijn ruime schat aan ervaring is Ger een inspirerende verandermanager en sparringspartner voor directie, bestuur en raad van toezicht. Daarbij weet Ger precies waar zijn kracht ligt en hoe hij zijn valkuilen met de juiste teaming kan ondervangen zodat hij altijd voor het optimale resultaat kan gaan. Iemand die altijd op zoek gaat naar andere ideeën, opvattingen en inzichten om zijn oordeel aan te scherpen, maar die een klein vleugje eigenwijsheid niet ontzegd kan worden!