Jessica wordt dan ook pas echt gelukkig als ze goede gesprekken kan voeren, zaken kan verduidelijken, concrete acties kan oppakken en met een sterk team mooie resultaten kan bereiken.

Leer Jessica kennen

Jessica Vizzarri

Consultant
Analytisch financial met een breed blikveld en een passie voor ontwikkeling van mensen en organisaties!

Jessica is een echte Limburgse, maar wel met Italiaanse roots. Gezegend met een gezonde portie nieuwsgierigheid is Jessica continu op zoek naar nieuwe uitdagingen, die ze vervolgens allemaal even gepassioneerd aangaat. Maar moeten kiezen is dus een ding…

Dat blijkt ook als Jessica na haar studie aan het werk gaat. Want hoewel ze van huis uit een analytisch financial is die met name gelukkig wordt van de vele projecten die ze mag uitvoeren en de snelle groei die ze daarmee kan bewerkstelligen, blijft ook haar tweede liefde constant aan haar trekken.

Want vanuit een opvoeding waar familie, respect, vertrouwen en samenwerken belangrijke hoekstenen zijn ontwikkelt Jessica ook een bovenmatige interesse voor de drijfveren van een ander. Wat beweegt iemand? Of juist niet? Hoe komt het dat mensen wél een gezamenlijk doel hebben, maar niet weten hoe ze daar moeten komen? En hoe kan ik ze daarbij helpen?

Die drang naar meer en breder leiden dan ook Jessica’s volgende stap in. De stap naar ORGfit. Juist vanuit het besef dat pure finance niet meer voldoende is om datgene te doen waar ze echt blij van wordt, namelijk mensen en organisaties echt een stap verder helpen in hun ontwikkeling.

Jessica wordt dan ook pas echt gelukkig als ze goede gesprekken kan voeren, zaken kan verduidelijken, concrete acties kan oppakken en met een sterk team mooie resultaten kan bereiken. En oh ja, piano spelen, fitnessen, koken en een lekker wijntje helpen ook!