En laat die mensen nou net de belangrijkste drijfveer vormen voor Joyce!

Leer Joyce kennen

Joyce Maas

Consultant
Een aanpakker die leert door te doen en die van elk project een beleving maakt!

Joyce is iemand die van elk project een beleving maakt. Want als je recht op je einddoel afkoerst, dan verlies je de belangrijkste succesfactoren van een project uit het oog. De mensen! En laat die mensen nou net de belangrijkste drijfveer vormen voor Joyce. Mensen máken namelijk de organisatie (en dus ook het succes van de organisatie) wat haar betreft.

Daarom zet Joyce hoog in op de klantervaring. Met creatieve werkvormen, heldere communicatie en gamification is niet alleen de reis een feestje, maar komt ook iedereen trots en voldaan aan op de eindbestemming!

Die klantbeleving en focus op persoonlijke drijfveren neemt Joyce overigens mee uit haar studietijd, die ze combineerde met haar werk in de horeca. Toen al was de klant koning! Hoe komt hij binnen? Voelt hij zich welkom? Wat kunnen we doen om zijn verwachtingen te overtreffen? De ervaring die ze daar heeft opgedaan, zet Joyce nu nog dagelijks in binnen haar projecten.

Daarnaast is Joyce een aanpakker. Een doener die graag nieuwe dingen probeert en nieuwe omgevingen verkent! Niet verzanden in plannen en discussiëren, maar leren door te doen. Samen doelen stellen, handen uit de mouwen en meters maken. Dat is Joyce ten voeten uit.

Dus ga jij aan de slag met een veranderopgave en kun je wel wat creativiteit en energie gebruiken, zoek dan niet verder!