Door logisch na te denken, razendsnel te schakelen en altijd vanuit een helicopterview te opereren weet Raf zelfs de meest ingewikkelde puzzels te leggen!

Leer Raf kennen

Raf Withofs

Consultant
Gedreven, creatieve ondernemer die zelfs de meest complexe situaties weet te ontrafelen!

Raf is een gedreven, creatieve ondernemer die zelfs de meest complexe situaties weet te ontrafelen. Wil je Raf gelukkig maken, geef hem dan een échte ingewikkelde uitdaging en hij is op z’n best!

Door logisch na te denken, razendsnel te schakelen en altijd vanuit een helicopterview te opereren weet Raf zelfs de meest ingewikkelde puzzels te leggen. Resultaatgericht en niet van zijn stuk te krijgen in stressvolle situaties.

Niet zo gek, want met ruim 20 jaar ervaring en een voorliefde voor ‘changing the business’ is Raf een garantie voor een geslaagd ontwikkeltraject. Daarbij verliest hij overigens de mens nooit uit het oog. Door te verbinden, enthousiasmeren, inspireren en coachen weet hij ook anderen onderdeel te maken van de verandering en bereikt hij altijd een gedragen resultaat. Vanuit de meerwaarde voor de klant redeneren, daarop een gepaste strategie formuleren en deze vervolgens in een team te implementeren. Daar krijgt Raf de meeste energie van!

Niet alleen bij onze klanten is Raf een graag geziene collega. Ook binnen ORGfit weet Raf altijd de verbinding met anderen te leggen en bruggen te slaan. Raf weet namelijk als geen ander hoe belangrijk die samenwerking is voor een optimaal resultaat: ‘Het feit dat je bij ORGfit projecten ook in teamverband aanvliegt, biedt een extra meerwaarde voor onze klanten. Zo kunnen we specifieke expertise invliegen in de projecten waar we bezig zijn en hebben we een groot voordeel dat we gemakkelijk kunnen objectiveren met collega’s en ruggenspraak te houden. Dit komt onze trajecten echt ten goede.’

Dus heb je een complex verandervraagstuk en zoek je iemand die de puzzelstukjes op de juiste plek weet te leggen én je organisatie daarin mee weet te nemen? Dan is Raf je man!