Als je alleen de dingen blijft doen waar je je comfortabel bij voelt, zul je nooit groeien!

Leer Tom kennen

Tom Kalmijn

Associate Consultant
Ondernemende veranderaar met een onbegrensde nieuwsgierigheid en het vermogen om altijd de vertaling te maken naar de juiste route om doelen te bereiken!

Tom heeft een echte ondernemersgeest. Houdt van een uitdaging en is constant op zoek naar nieuwe manieren om zijn grenzen te verleggen. Ook als dat betekent dat hij uit zijn comfortzone moet stappen. Of eigenlijk JUIST als dat betekent dat hij uit zijn comfortzone moet stappen. Want, zo zegt hij zelf: ‘Als je alleen de dingen blijft doen waar je je comfortabel bij voelt, zul je nooit groeien!’

En die groei is belangrijk voor Tom, die nieuwsgierig van aard is en graag wil weten hoe dingen in elkaar zitten. Wat is de vraag, wat zijn de symptomen, wat is het echte probleem en welke factoren hangen hiermee samen? En hoe komen we vooruit?

Hoe zitten zaken in elkaar en hoe houden ze verband? Juist vanuit die nieuwsgierigheid voelt Tom zich bij ORGfit als een kind in een snoepwinkel. Want op elke plek waar hij komt neemt hij weer nieuwe inzichten mee die zijn blikveld alleen maar breder en completer maken om het de volgende keer wéér iets beter te doen!

Dingen anders doen, beter willen doen! Dat is Tom ten voeten uit. Niet alleen als professional, maar ook in zijn vrije tijd waar hij graag de sportschool opzoekt om zijn eigen grenzen te verleggen. Kortom, een ambitieuze, ondernemende professional die het naadje van de kous wil weten en zich niet meet een kluitje het riet in laat sturen!