Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Masterclass ICT-verandertraject

De steeds uitgebreidere mogelijkheden van IT bieden zowel kansen voor een organisatie als gevaren. Een ding is zeker: IT-verandertrajecten hebben een steeds grotere impact op organisaties.

Individuen en organisaties worden tegenwoordig overspoeld door een vloedgolf aan beschikbare informatie over nieuwe mogelijkheden op vlak van IT. Het is natuurlijk belangrijk om zicht te houden op de trends en ontwikkelingen die zich voordoen. We merken echter dat organisaties, zowel in de publieke als in de private sector, vaak worstelen met de vraag hoe en wanneer hierop het best op kan worden ingespeeld.

 

ICT-verandertrajecten worden niet alleen aangewakkerd door de veranderingen die zich voordoen in de buitenwereld. Ze worden vaak ook gestart om bijvoorbeeld de processen uit te lijnen of bezuinigingen te realiseren. Organisaties moeten voortdurend handelen in de niet-perfecte wereld. Een ICT-verandertraject raakt de volledige organisatie, waarbij een aantal facetten de weg naar succes kunnen blokkeren. Wat bepaalt de slaag- of faalkansen van een ICT-verandertraject?

 

In deze masterclass komen de trends aan bod en gaan we nader in op de vraag waar en hoe IT-verandertrajecten ontstaan. Waarom verlopen deze trajecten niet altijd succesvol? Welke tools kunnen organisaties inzetten om een ICT-verandertraject te laten slagen? En hoe ga je dan om met de mensen, processen en middelen in en van de organisatie?

Na de masterclass heb je zicht op:

  • Hoe ICT-verandertrajecten ontstaan
  • Wat de slaagkans van ICT-verandertrajecten bepaalt
  • Hoe u een ICT-verandertraject kan aanvliegen

Wil je de masterclass ICT-verandertraject bijwonen? Meld je dan snel onderstaand aan.

 

Datum en tijd:
21 november 2019
17:00 – 19:00

 

Locatie:
Amerikalaan 70e
6199 AE Maastricht-Airport

Aanmelden

[contact-form-7 404 "Not Found"]