Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

ORGfit Academy

Ons doel is helder: Versnelling aanbrengen in het realiseren van uw ambities én die van onszelf. Om dat te bereiken investeren we optimaal in ons grootste kapitaal, namelijk onze mensen. Dat doen we door continu onze kennis op peil te houden en vooral te leren van elkaars expertises en ervaringen.

Want juist door die verschillende expertises samen te brengen maakt dat we in staat zijn om elke uitdaging vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Dat maakt onze aanpak compleet én uniek!

Tijd voor de volgende versnelling!

Het grote enthousiasme dat de ORGfit Academy intern heeft aangewakkerd heeft ons doen nadenken over de volgende stap. Hoe kunnen we de kracht van de Academy nog meer benutten?

We hebben in de afgelopen jaren enorm veel waardevolle en duurzame relaties mogen opbouwen met een grote verscheidenheid aan inspirerende mensen in verschillende branches. Allemaal met hun eigen kennis en ervaringen. Hoe mooi zou het dan zijn als we die mensen kunnen samenbrengen om van elkaar te leren én elkaar te inspireren?

Dat is dus precies wat we gaan doen! De ORGfit Academy opent namelijk haar deuren voor onze relaties!

We bieden u de mogelijkheid om samen met andere kennisdelers uit ons netwerk aan de slag te gaan met de grootste en meest actuele ontwikkelingen uit de markt. Elke masterclass heeft een ander thema en zal geleid worden door een ORGfitter of een externe spreker. Zij gaan samen met de deelnemers aan de slag om op een interactieve en dynamische wijze tot nieuwe en verfrissende inzichten te komen die u vervolgens weer in de praktijk kunt toepassen.

Kies de thema’s die voor u relevant zijn, meldt u aan voor de masterclasses en ervaar zelf de meerwaarde van de ORGfit Academy.

Aanmelden ORGfit Academy

Heb je een klacht?

Heb je klachten over één van onze opleidingen, dan kun je deze aan ons kenbaar maken. Hoe je dat doet én hoe we je klacht verder afhandelen vind je terug in onze klachtenprocedure.