Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

ORGfit Academy

Ons doel is helder: Versnelling aanbrengen in het realiseren van uw ambities én die van onszelf. Om dat te bereiken investeren we optimaal in ons grootste kapitaal, namelijk onze mensen. Dat doen we door continu onze kennis op peil te houden en vooral te leren van elkaars expertises en ervaringen.

Want juist door die verschillende expertises samen te brengen maakt dat we in staat zijn om elke uitdaging vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Dat maakt onze aanpak compleet én uniek!

Tijd voor de volgende versnelling!

Het grote enthousiasme dat de ORGfit Academy intern heeft aangewakkerd heeft ons doen nadenken over de volgende stap. Hoe kunnen we de kracht van de Academy nog meer benutten?

We hebben in de afgelopen jaren enorm veel waardevolle en duurzame relaties mogen opbouwen met een grote verscheidenheid aan inspirerende mensen in verschillende branches. Allemaal met hun eigen kennis en ervaringen. Hoe mooi zou het dan zijn als we die mensen kunnen samenbrengen om van elkaar te leren én elkaar te inspireren?

Dat is dus precies wat we gaan doen! De ORGfit Academy opent namelijk haar deuren voor onze relaties!

We bieden u de mogelijkheid om samen met andere kennisdelers uit ons netwerk aan de slag te gaan met de grootste en meest actuele ontwikkelingen uit de markt. Elke masterclass heeft een ander thema en zal geleid worden door een ORGfitter of een externe spreker. Zij gaan samen met u en de andere deelnemers aan de slag om op een interactieve en dynamische wijze tot nieuwe en verfrissende inzichten te komen die u vervolgens weer in de praktijk kunt toepassen.

De masterclasses vinden plaats in een intieme setting op ons kantoor. Dat betekent dat we per masterclass plek hebben voor maximaal 20 deelnemers. Bij veel vraag zullen wij ons best doen om een tweede datum aan de agenda toe te voegen.

Locatie van de masterclasses:
Amerikalaan 70e
6199 AE Maastricht-Airport

Heeft u vragen of opmerkingen over de ORGfit Academy, dan kunt u contact met ons opnemen via: academy@orgfit.nl 

 

Wilt u verzekerd zijn van een plekje tijdens één of meerdere van de masterclasses, kies dan snel de onderstaande thema’s die voor u relevant zijn, meldt u aan en ervaar zelf de meerwaarde van de ORGfit Academy.

Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht over één van onze opleidingen, dan kunt u deze aan ons kenbaar maken. Hoe u dat doet én hoe we uw klacht verder afhandelen vind u terug in onze klachtenprocedure.