Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

De juiste aanpak als voorwaarde voor het optimale resultaat

Portfolio-, programma- en projectmanagement

Portfolio-, programma- en projectmanagement zijn bijna niet los van elkaar te zien. Er zijn twee redenen om met een project te starten: namelijk het veranderen van uw organisatie (changing the business) en het efficiënt en effectief laten functioneren van uw organisatie (running the business). In het realiseren van uw ambitie zullen behoeften ontstaan van beide soorten projecten. De vraag is daarbij wat een realistische balans is tussen die twee en waar de prioriteit ligt voor uw klant en andere stakeholders. Door een heldere, onderbouwde prioritering zal er meer begrip en slagkracht in de organisatie ontstaan ten aanzien van het uitvoeren van projecten. ORGfit helpt u bij het inzicht krijgen in en het vaststellen van uw projectenportfolio en programma’s.

In projectuitvoering kan ORGfit op meerdere manieren ondersteunen. Is er behoefte aan projectleiding, de implementatie van een nieuwe projectmethodiek binnen de organisatie (bijvoorbeeld Scrum) of coaching van (toekomstige) projectleiders en/of medewerkers?

Samen met u stellen we eenduidige ambitieuze doelen, formeren het projectteam en een passende projectaanpak en sturen het team, op weg naar een nog betere organisatie.