Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Inspiratie als basis voor elk resultaat

Soft skills/effectief leiderschap

Veranderingen volgen elkaar sneller op dan ooit. Dit vraagt om vooruitzien; een toekomstgerichte manier van werken met de basis op orde. Het vraagt ook om de juiste sturing. Hoe stimuleert u de mensen binnen uw organisatie om de basis op orde te brengen en toch wendbaar te blijven voor nieuwe veranderingen?

Om veranderingen te ondersteunen bieden we het Persoonlijk en Verbindend Leiderschap Programma. Persoonlijk Leiderschap gaat over het leren kennen van je eigen kwaliteiten en deze optimaal kunnen inzetten. Het geeft inzicht in patronen, waar ze vandaan komen, hoe je ze herkent in werksituaties en hoe je er effectiever mee omgaat.

Verbindend Leiderschap gaat over het ontdekken en benutten van kwaliteiten in een team. Het geeft inzicht in de huidige dynamiek en creëert vanuit vertrouwen en verbinding een koers die de organisatie kan volgen.

Uiteraard ondersteunen we ook bij de ontwikkeling en borging van een HR strategie, Duurzaam Leren en Ontwikkelen, Performance Management en Personeelsplanning.