Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

ORGfit Academy

Onze kracht zit in onze mensen! Onze medewerkers zijn niet alleen ons visitekaartje, maar ze bepalen ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor ons, maar voor vrijwel alle organisaties. Daarom is het belangrijk te blijven investeren in competenties, kennis en vaardigheden 

De ORGfit Academy is een platform dat kennis samenbrengt en verspreidt door geregeld creatieve en inspirerende kennisevents te organiseren. Voor onze eigen medewerkers en onze relaties. Tijdens deze events gaan deelnemers vanuit verschillende expertises samen aan de slag met interessante, actuele thema’s om samen tot nieuwe kennis en verassende inzichten te komen. 

Wil je ook één (of meerdere) van onze kennisevents bijwonen of ben je benieuwd naar de thema’s? Kijk dan in onderstaande agenda voor ons actuele aanbod.  

Ben je geïnteresseerd in een thema dat er niet tussen staat of wil je één van de aangeboden thema’s graag in een andere werkvorm bijwonen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden! 

Programma

Maandelijks Wekelijks Dagelijks List Grid Tile
Geen evenementen gevonden!

Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht over één van onze opleidingen, dan kunt u deze aan ons kenbaar maken. Hoe u dat doet én hoe we uw klacht verder afhandelen vind u terug in onze klachtenprocedure.