Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Op 4 juni 2019 is het zover. In de prachtige omgeving van GaiaZoo staat dan de tweede editie van THE NEXT FIT op het programma.  Tijdens ons jaarlijkse terugkerende relatie-event maken we onze belofte, VERTROUWDE VOORUITGANG, meer dan waar. We brengen onze vertrouwde relaties namelijk samen onder één dak om een bijzonder gezellige middag te beleven én om verfrissende inzichten op te doen. Netwerken met een blik op de toekomst, zoals dat heet.

Anders Vasthouden

Ook dit jaar hebben we weer een geweldige spreker bereid gevonden om deze dag op  inspirerende wijze voor ons in te kleuren. Niemand minder dan Wouter Hart zal namelijk het woord nemen tijdens THE NEXT FIT 2019. Wouter is spreker, trainer, adviseur én auteur van de boeken ‘Verdraaide Organisaties’ en ‘Anders Vasthouden.’

Werken vanuit de bedoeling

In veel organisaties hebben mensen het gevoel dat ze te veel tijd kwijt zijn aan allerlei zaken als bureaucratie, vergaderen en verantwoorden. Welke plek hebben regels en kaders in het vergroten van eigenaarschap? Hoe kunt u ruimte creëren zonder direct alles los te laten? Wat betekent dat voor de verantwoording? En hoe wordt de leerling, cliënt, bewoner of klant werkelijk de start van de oplossing? Kortom: hoe geeft u vorm aan het werken vanuit de bedoeling in de praktijk? Wouter Hart laat ons zien hoe u echt werkt vanuit de bedoeling.

In een reactie op een sterk systeem en een sterke hiërarchie wordt in het vinden van de oplossingsrichting vaak gesproken over ‘eigenaarschap’, ‘vertrouwen’, ‘ruimte’ of ‘loslaten’. Wellicht zit de werkelijke doorbraak echter niet in deze vormen van ‘vrijheid’, maar in het creëren van ‘verantwoordelijkheid’. Geen loslaten, maar Anders vasthouden. Wouter laat u kennis maken met een aantal sleutels die u handvatten bieden om weer echt te gaan werken vanuit de bedoeling.

Het nuttige met het aangename verenigen

Uiteraard komt de inspiratie tijdens THE NEXT FIT 2019 niet alleen van Wouter Hart. We bieden u namelijk ook uitgebreid de mogelijkheid om elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, te leren kennen en opgedane ervaringen met elkaar te delen.

We zijn er van overtuigd dat u weer met een hoofd vol nieuwe ideeën en een koffer vol nieuwe contacten naar huis gaat op 4 juni. We hopen dan ook dat u erbij bent!

Kunnen we uw plekje alvast reserveren?

Programma

14.00 – 14.30
Ontvangst

14.30 – 14.45
Opening

14.45 – 15.45
Wouter Hart | Werken vanuit de bedoeling

15.45 – 16.15
Break (met koffie en vlaai)

16.15 – 17.15
Wouter Hart | Anders Vasthouden

17.15 – 18.00
Netwerkborrel

Aanmelden THE NEXT FIT 2019

[contact-form-7 404 "Not Found"]