De laatste maand is aangebroken!

De IRONMAN-koorts zal langzaam maar zeker beginnen toe te nemen bij onze atleten. Zaterdag 6 augustus is het dan eindelijk zover. De dag waar onze 16 kanjers van de ORGfit & Friends relay teams al die tijd naar toe hebben gewerkt en geleefd.

Hoewel de trainingen nog in volle gang zijn, is het aftellen wel al voorzichtig begonnen. In de afgelopen maanden hebben onze IRONMAN-kanjers bergen werk verzet om zich optimaal voor te bereiden op deze reusachtige uitdaging. Dat hebben ze gedaan in een hybride traject waarbij eenieder vooral zijn/haar eigen schema afwerkt om optimaal voorbereid aan de start te verschijnen.

Team ORGfit & Friends

Maar naast die individuele voorbereiding zijn onze atleten ook een aantal keren samengekomen voor een gezamenlijke training. Om ervaringen uit te wisselen, elkaar te motiveren, maar vooral om dat echte teamgevoel te ervaren.

Tijdens die gezamenlijke trainingen werd er steevast afgetrapt met koffie en vlaai, om vervolgens per discipline een groepstraining af te werken. De zwemmers zochten het grindgat op in Maastricht om zich eigen te maken in het open water, de fietsers trokken het heuvelland in om de nodige hoogtekilometers te pakken en de hardlopers zochten het asfalt van Maastricht en omstreken op om hun grenzen te verleggen.

De laatste gezamenlijke training

Afgelopen zaterdag (2 juli) stond de laatste van die gezamenlijke trainingen op het programma. In een klein comité werd bovenstaande schema afgewerkt om nog één keer dat groepsgevoel te ervaren. Het werd een generale repetitie met een extraatje!

Want wij grepen dit laatste groepsmoment aan om onze atleten te vragen naar hun motivatie om mee te doen aan de IRONMAN, hun gevoel bij ons goede doel Stichting Wensambulance Limburg én ze één verrassende, afsluitende vraag voor te leggen die onze atleten voor even aan het wankelen bracht…

Doneren kan natuurlijk nog altijd!

https://whydonate.nl/fundraising/orgfit-friends-voor-wensambulance-limburg