Scroll to top
© 2017, Norebro theme by Colabr.io

Werken bij ORGfit

Organisatie
We zijn bij ORGfit continu bezig met duurzame ontwikkeling. Ontwikkeling van organisaties en ontwikkeling van mensen. Daar krijgen we energie van en daar zijn we goed in.

We ondersteunen organisaties bij alle verandertrajecten die ze aangaan op het gebied van proces- en verandermanagement, strategie en implementatie, projectmanagement en de totstandkoming en verankering van stuurinformatie. We zijn ervan overtuigd dat we  daarbij alleen een optimaal resultaat kunnen behalen als we écht de verbinding aangaan met onze klanten. Daarom adviseren we niet vanaf de zijlijn, maar gaan we samen met onze klanten de uitdaging aan om díé aanpak en oplossing te vinden die bij hen past. Zo bereiken we samen de gewenste ontwikkeling.

Team
Onze kracht zit in onze mensen. Of beter gezegd in ons team. Vandaar dat we geregeld samen zijn om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Zo leren we van elkaar en zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen in hun verandertrajecten.

Ons team bestaat immers uit unieke adviseurs die allemaal hun eigen kennis, ervaringen en kwaliteiten meenemen. Wat ons bindt, is dat we gedreven worden vanuit dezelfde waarden. We gaan niet alleen iedere dag vol enthousiasme aan de slag om samen met onze klanten de volgende stap in hun ontwikkeling te maken, maar zijn vooral ook iedere dag bezig met de volgende stap in onze eigen ontwikkeling. We stimuleren je daar dan ook volop in en bieden je de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen

Jij
De uitdagingen die wij aangaan met onze klanten zijn nooit hetzelfde. Ook zit er in de opdrachten die we doen vaak een overlap tussen de verschillende vakgebieden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die verder durven te kijken dan hun eigen kennisgebied, die verbanden weten te leggen en verbinden.

Kortom: heb jij een achtergrond in informatiemanagement, controlling, data science of change management , maar treed je vooral ook graag uit je comfort zone? Heb je  een afgeronde HBO of academische opleiding, ben je analytisch sterk en weet je mensen te enthousiasmeren en te inspireren? Ben je daarnaast ook nog ambitieus en heb je, net als wij, de drive om mensen, organisaties, maar vooral ook jezelf constant te blijven ontwikkelen? Dan willen we graag kennis met je maken!

Wij bieden jou een dynamische werkomgeving waarbij je met veel verschillende klanten (zowel profit als non-profit organisaties) aan de slag gaat om de gewenste vooruitgang te boeken. Je spart daarbij met collega’s om te komen tot de oplossing die de klant het beste past. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheid tot ontwikkeling in de vorm van een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden waarbij je zelf je doelen bepaalt en je eigen koers uitstippelt.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Spreekt werken bij ORGfit je aan? Wil je ons ook leren kennen?
Neem dan contact op met Alain Deckers voor een eerste kennismaking en wellicht werken we dan binnenkort samen aan de ontwikkeling van onze klanten!

06-30 29 38 88 | a.deckers@orgfit.nl