ERP implementaties vliegwiel voor ontwikkeling

Steeds vaker mogen we organisaties begeleiden bij het vervangen van hun ERP systeem. Uiteraard doen we dat op geheel eigen wijze op basis van onze eigen filosofie die gebaseerd is op integraliteit en organisatieontwikkeling.

Want hoewel de benaming ‘ERP systeem’ doet vermoeden dat het hier alleen gaat om het vervangen van het systeem, bieden dit soort ontwikkelopgaven het perfecte momentum om verder te kijken dan het systeem alleen.

Door de daadwerkelijke opgave te achterhalen, alle organisatiefactoren op elkaar uit te lijnen en de organisatie zelf in de lead te zetten ondersteunen we organisaties niet alleen bij de implementatie van hun ERP systeem, maar helpen we ze om de organisatie daadwerkelijk duurzaam te ontwikkelen.

Hoe we dat precies aanpakken en welke resultaten dat sorteert vertellen Daniël Klinkenberg en Wouter Schaekers je in onderstaande video. Daniël en Wouter zijn namelijk direct betrokken bij een groot aantal ERP implementaties, doorleven de ORGfit aanpak als geen ander en weten dus uit eerste hand hoe deze aanpak organisaties verder helpt dan de implementatie op zich!