Geslaagde editie THE NEXT FIT 2021

Dinsdag 28 september vond in Hof van Gaia dan eindelijk de derde editie van THE NEXT FIT plaats. Ons jaarlijkse event, dat vorig jaar helaas geen doorgang kon vinden door toedoen van de COVID-maatregelen, stond ook dit jaar weer volledig in het teken van inspiratie én verbinding.

Net als tijdens de voorgaande edities mochten we ook dit jaar weer een inspirerende spreker verwelkomen om de middag voor ons in te kleuren. Dit keer was het niemand minder dan gedragsbioloog Patrick van Veen van Apemanagement (o.a. bekend van het televisieprogramma Married at first sight) die naadloos de parallellen wist te trekken tussen de manier waarop gorilla’s, chimpansees en bavianen samenwerken en de manier waarop wij dat zelf doen binnen en tussen organisaties.

Het werd een leuk, vaak verrassend en af en toe ook confronterend verhaal dat vooral verfrissende inzichten opleverde over onze eigen gedragingen en benadrukte hoe belangrijk het is om elkaar geregeld te ‘vlooien’ als basis voor een succesvolle samenwerking.

Voor dat ‘vlooien’ was na afloop van Patricks inspirerende verhaal voldoende gelegenheid tijdens de gezellige borrel waarbij de vraag vooral was: “Op welke aapsoort lijk jij nou het meest?”

Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie van THE NEXT FIT, bedanken iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en kijken alvast uit naar de volgende…