Op een empathische en enthousiaste manier neemt ze mensen mee in veranderprocessen!

Leer Miriam kennen

Miriam Andringa

Consultant
Een resultaatgericht mensen-mens die houdt van bouwen en ontwikkelen aan zaken die ertoe doen!

Miriam is een analytische verbinder, een ervaren consultant met een sterkte financiële basis die het fijn vindt om te werken met cijfers én met mensen. Ze houdt altijd overzicht over het geheel, ziet en brengt verbanden aan en is altijd in staat om boven de materie te hangen. En ze weet als geen ander hoe je complexe zaken doorgrondt, om ze vervolgens makkelijker te maken in plaats van moeilijker.

Miriam haalt energie uit het realiseren van verbeteringen, een nuttige bijdrage te leveren en dat graag in goede samenwerking en harmonie met de mensen om haar heen. Verbinding maken gaat daarbij vanzelf. Op een empathische en enthousiaste manier neemt ze mensen mee in veranderprocessen. Waarbij ze graag in eerste instantie zelf de handen uit de mouwen steekt om het daarna over te dragen en zichzelf overbodig te maken.

Ook in haar vrij tijd is Miriam graag bezig. Lekker actief aan het tennissen, muziek maken of wandelen, maar ze speelt ook heel graag een spelletje met haar gezin of met vrienden.