Met haar energieke persoonlijkheid en haar positieve instelling is Noah een echt mensenmens!

Leer Noah kennen

Noah Custers

Consultant
Een creatief, sociaal en positief mensenmens!

Noah is doelgericht en weet op een mensgerichte manier anderen enthousiast te maken, terwijl ze met haar creatieve denkwijze en oplossingen elke uitdaging aangaat. Noah is een leergierige en enthousiaste vrouw die graag actief bezig is. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en staat open voor nieuwe ervaringen. Haar studies in Technische Bedrijfskunde, de Docenten Opleiding Wiskunde en Innovation Management tonen haar brede interesses en haar drang om zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

Noah is een sociaal persoon die het liefst omringd is door inspirerende mensen waarmee ze samen aan resultaten kan werken. Noah is altijd bereid om anderen te helpen en is zeker doelgericht. Ze gelooft in de kracht van samenwerking en leert graag van anderen.

Als echte avonturier houdt Noah van reizen, het liefst naar Aziƫ en Zuid-Amerika. Het ontdekken van nieuwe culturen en het ervaren van verschillende normen en waarden vindt Noah inspirerend. Ze heeft ook een half jaar in Spanje gestudeerd en daar mooie ervaringen opgedaan.

Noah is een echte doener en bereid om taken aan te pakken. Met haar energieke persoonlijkheid en haar positieve instelling is Noah een echt mensenmens. Ze brengt graag een positieve sfeer met zich mee. Haar energie kan ze goed kwijt in haar favoriete hobby, dansen. Naast haar studies heeft Noah ook drie jaar als docent Wiskunde op een middelbare school gewerkt. Als docent heeft Noah ervaren hoe belangrijk het is om anderen te motiveren en te inspireren. Noah is op zoek naar nieuwe uitdagingen waar ze haar energie in kwijt kan en waar ze haar passie voor en met mensen kan inzetten.