De Zorggroep
Not another day at the office

Not another day at the office

We zijn als ORGfit trots op ons werk. Op de mooie uitdagingen die we dagelijks mogen aangaan met onze relaties en de resultaten die we daarbij samen weten te behalen. En hoewel elke uitdaging weer anders is gaan we ze allemaal met evenveel enthousiasme aan.

Maar sommige uitdagingen zijn nog nét even iets specialer dan de anderen. Zo ook de uitdaging die onze collega’s Wouter Schaekers en Ronald Janssen enige tijd geleden, samen met De Zorggroep, mochten aangaan.

En zo zit je er middenin!

Vrijdagmiddag. Nog even wat dingen afronden en dan naar huis. En toen kreeg Ronald een telefoontje van De Zorggroep. Of ORGfit zou kunnen ondersteunen bij het inrichten van de ‘Corona’ processen voor Noord- en Midden Limburg. En hoewel de vraag uit de lucht kwam vallen was er voor Ronald geen twijfel mogelijk: “Hier kunnen én willen wij als ORGfit geen nee tegen zeggen.”

En dus meldden Ronald en Wouter zich de volgende dag om 8 uur ’s ochtends in Roermond. Samen met een werkgroep gingen onze mannen aan de slag. Op zaterdag werden de lijnen uitgezet en op zondag werden ze ingekleurd. Zo heeft men samen met de werkgroep de uitsluitingscriteria voor het thuiszorg hotel opgesteld en de volledige werkwijze voor het zorgcoördinatiepunt ontwikkeld.

Voor zowel Wouter als ook Ronald een unieke uitdaging met als doel de processen zo leanmogelijk te maken met beperkte middelen en rekening te houden met het risico van besmettingsgevaar. Een uitdaging waar ze samen met de werkgroep in geslaagd zijn.

Zo maak je je op vrijdagmiddag klaar voor het weekend en zo ga je op zondagmiddag naar huis met een hoofd vol indrukken over de onwezenlijke problematiek, maar ook een enorm gevoel van voldoening over de bijdrage die geleverd mocht worden.

Of zoals Wouter (die normaal gesproken in het weekend traint voor de triathlon) het mooi wist te verwoorden: “Normaal gesproken begin ik de maandag met spierpijn. Nu zat ik vol energie! Mooi om te zien dat in tijden van crisis over schaduwen heen wordt gestapt en zeer snel besluiten worden genomen. Ontzettend gaaf om juist nú een bijdrage te kunnen leveren als ORGfit!”