Op het moment dat je onmisbaar bent, wil dat eigenlijk zeggen dat je het doel nog niet bereikt hebt!

Leer Daniël kennen

Daniël Klinkenberg

Managing Partner
Ontwikkelaar in hart en nieren wiens ambitie verder reikt dan gewoon veranderen. Impact maken met als doel mensen en organisaties écht verder te helpen, dat is de drijfveer!

Daniël stond ooit aan de wieg van het huidige ORGfit. Een uitdaging die hij aanging vanuit een diepgewortelde ambitie, die tot op de dag van vandaag nog toonaangevend is voor onze organisatie: Échte impact maken! Niet gewoon uitvoeren wat je gevraagd wordt, maar verder kijken. Niet alleen de problemen van vandaag oplossen, maar organisaties juist zelfredzaam maken voor de uitdagingen van morgen. Een steen verleggen!

Daniël is een echte familieman die ook de wijze raad die hij van huis uit heeft meegekregen dagelijks vertaalt naar de praktijk. Je mag alleen dat adviseren wat je ook zelf in de praktijk durft te brengen. Een wijze raad die nu één van de beloften van ORGfit vormt: We zijn pas tevreden over een advies als het werkt in de praktijk!

En waar de meesten zichzelf het liefst onmisbaar maken, ziet Daniël het juist als het hoogst haalbare om zichzelf misbaar te maken bij de klanten die hij helpt. ‘Op het moment dat je onmisbaar bent, wil dat eigenlijk zeggen dat we ons doel nog niet bereikt hebben. Ik wil juist misbaar zijn, want dat betekent dat ze het zelf kunnen. Dat men wendbaar genoeg is voor de toekomst!’

Kortom, een familieman met een eigen visie en een ambitie om échte impact te maken!