Er zijn maar weinig mensen die zo rationeel kunnen denken en analyseren als Eric, maar er zijn nog minder mensen die daarnaast het vermogen hebben anderen mee te nemen en te betrekken in de veranderingen die hij begeleidt!

Leer Eric kennen

Eric Bos

Consultant
Analyticus, puzzelaar en rationeel denker met een ijzersterk karakter en de drive om altijd tot de juiste oplossing te komen!

Eric Bos is een analyticus. Een puzzelaar. Iemand die zich vastbijt in elke uitdaging die hij aangaat en niet meer loslaat totdat hij precies weet hoe het zit en de puzzel op z’n plek ligt.

Er zijn maar weinig mensen die zo rationeel kunnen denken en analyseren als Eric, maar er zijn nog minder mensen die daarnaast het vermogen hebben anderen mee te nemen en te betrekken in de veranderingen die hij begeleidt. Een echte professional met een sterk karakter en een enorme drive om tot de juiste oplossing te komen.

Maar Eric is niet alleen een puzzelaar in het werkveld. Want ook in zijn vrije tijd beleeft Eric samen met vrienden en familie menig spelletjesavond waarbij hij net zo gedreven is als binnen zijn projecten. Daarnaast brengt Eric zijn vrije tijd graag door met zijn gezin zodat hij de dag erna weer met een frisse blik aan de volgende puzzel kan beginnen!