Waar veel financials vooral blij worden van cijfers, krijgt Ivo vooral energie van mensen en ontwikkeling!

Leer Ivo kennen

Ivo Dautzenberg

Consultant
Rasechte financial, maar dan één die meer energie krijgt van mensen en ontwikkeling dan van cijfertjes!

Ivo is de ideale combinatie van inhoud en proces. Van huis uit een echte financial (met een achtergrond als registeraccountant en – controller), met alle kenmerken die daarbij horen: rustig, betrouwbaar, vasthoudend en met een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Maar waar veel financials vooral blij worden van cijfers, krijgt Ivo vooral energie van mensen. Ivo zet namelijk het liefst zijn tanden in complexe uitdagingen. Samen met anderen de doelen vormgeven, de route uitstippelen en gezamenlijk aan de slag richting die stip aan de horizon. Als hij tijdens die reis ook nog kan bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van zijn reisgenoten, dan is Ivo helemaal in zijn element.

Ook in zijn vrije tijd is Ivo het liefst onder de mensen. In het bijzonder zijn gezin! Want in zijn vrije uurtjes gaat Ivo het liefst op pad met zijn partner en twee kinderen. Van wandelen aan zee of in de Zwitserse bergen tot de zwemles en de voetbaltraining. En is het een keer slecht weer, dan bieden een gezellig spelletje of een goed boek altijd uitkomst.

Kortom, een man met een breed interessegebied, alle kwaliteiten van een doorgewinterde financial en een natuurlijke voorliefde voor mensen en ontwikkeling!