Moet er iets geregeld worden, dan regelt Manon het. Wil je even gezellig bijkletsen, dan maakt Manon altijd even tijd voor je. Heb je hulp nodig, dan staat Manon altijd voor je klaar!

Leer Manon kennen

Manon Aalders-Senden

Office Manager
Het anker binnen ons team voor wie geen berg te hoog en geen uitdaging te groot is. Manon regelt het. Altijd!

Manon is het anker binnen ons team. Of eigenlijk de motor. Of nee, misschien toch meer de verbindende schakel. Nee wacht…

Eigenlijk is Manon zo veel binnen onze organisatie dat ze ontzettend lastig te omschrijven is! Moet er iets geregeld worden, dan regelt Manon het. Wil je even gezellig bijkletsen, dan maakt Manon altijd even tijd voor je. Heb je hulp nodig, dan staat Manon altijd voor je klaar!

Ze heeft alles onder controle en krijgt er energie van om alle uitdagingen die zich voordoen tijdens haar afwisselende werkdagen volledig glad te strijken. Dezelfde energie die ze krijgt van het fanatieke sporten dat ze graag in haar vrije tijd doet.

Daarnaast vindt Manon het heerlijk om in haar vrije uurtjes te shoppen of een goed boek te lezen én is ze een echt familiemens die voor haar gezin net zo onmisbaar is als voor onze organisatie!