Hij kan zich dan ook als geen ander aanpassen aan iedere omgeving, maar er ook een ‘persoonlijke touch’ aan toe te voegen.

Leer Romen kennen

Romen van den Boom

Consultant
Een betrouwbare teamplayer die met een frisse blik naar elk project kijkt!

Een energieke en hulpvaardige doorzetter – dat is hoe Romen zich het beste laat omschrijven. Hij vindt het belangrijk om te blijven leren en constant in beweging te blijven. Dat doet hij niet alleen vanuit oprechte interesse, maar ook met passie voor alles wat hij doet. Hij zit bij ORGfit dan ook helemaal op zijn plek.

Verder is Romen ook erg nieuwsgierig en een echte wereldreiziger. Zo heeft hij 4 maanden in Singapore en 4 maanden in Valencia gewoond. Waardoor hij nu in staat is om van elk plekje zijn thuis te maken. Een kwaliteit die hem niet alleen privé van pas komt, maar ook bij de organisaties waar Romen aan de slag gaat. Hij kan zich dan ook als geen ander aanpassen aan iedere omgeving, maar er ook een ‘persoonlijke touch’ aan toe te voegen.

Maar, Romen krijgt pas echt energie van nieuwe ontmoetingen en het meedenken aan nieuwe ideeën. Zo heeft hij in het consultancy team van de Universiteit van Maastricht al meerdere keren meegedaan aan internationale competities in onder andere Australië en Canada. Hierdoor heeft hij geleerd om verder te kijken dan zijn neus lang is en dat een vraagstelling soms heel anders kan zijn dan de daadwerkelijke behoefte. Én dat een goede samenwerking het verschil kan maken tussen een goede of een slechte uitkomst.

Vanuit de gedachte ‘samen komen we verder dan alleen’ is zijn ambitie dan ook om mensen en organisaties te verbinden met hun eigen doel door vooral duidelijkheid te creëren. Samen vooruitgang realiseren, dat is waar Romen voor gaat.

Kortom is Romen een betrouwbare teamplayer die met een frisse blik naar elk project kijkt. Hij heeft een goed overzicht van elk detail en weet wat belangrijk is. Zo kan hij, samen met elkaar, de vertaalslag maken van abstract idee naar concrete strategie.