Een goede sfeer en een gedragen resultaat waar iedereen aan heeft bijgedragen zijn essentiële ingrediënten in een succesvol project!

Leer Ronald kennen

Ronald Janssen

Associate Consultant
Oplossingsgerichte programma- en projectmanager bij wie resultaatgerichtheid en verbinding hand in hand gaan om altijd tot een gedragen oplossing te komen!

Ronald is een oplossingsgerichte professional die zijn denkkracht graag inzet om anderen verder te helpen. Dat doet hij door samen aan de slag te gaan. Een goede sfeer en een gedragen resultaat waar iedereen aan heeft bijgedragen zijn daarbij essentiële ingrediënten.

Die combinatie van resultaatgerichtheid en zijn sociale karakter zie je ook terug in de manier waarop Ronald zijn vrije tijd indeelt. Als fanatiek tennisser en golfer gaat Ronald altijd voor de winst, maar is goed gezelschap minstens zo belangrijk!

In zijn klantopdrachten hanteert Ronald altijd een methodische aanpak waarbij structuur en orde belangrijke succesfactoren zijn. Daarbij ontwikkelt hij altijd een visie die hij in harmonie met het team tot realisatie brengt omdat hij weet dat alleen dat tot een optimaal resultaat kan leiden.

Een echte verbinder die altijd weet wat er speelt en die elk verandertraject van de juiste energie, dynamiek én het juiste resultaat weet te voorzien!