Werk je SAMEN met Ruben, dan werk je samen met iemand voor wie de wereld niet zwart of wit is, maar 100 tinten grijs!

Leer Ruben kennen

Ruben de Heij

Consultant
Organisatieontwikkelaar die altijd vooruit wil. Vanuit een heldere visie én de verbinding dingen altijd beter willen doen!

Ruben is iemand die altijd vooruit wil. Dingen altijd beter wil doen dan de dag ervoor. Of eigenlijk SAMEN dingen beter wil doen dan de dag ervoor! Niet alleen omdat Ruben oprecht geïnteresseerd is in de mensen om hem heen, maar ook omdat hij ervan overtuigd is dat je samen altijd meer bereikt dan alleen. Sámen vanuit een heldere visie de verbinding opzoeken, sámen focussen op het resultaat en uiteindelijk sámen dat resultaat bereiken. Dat geeft hem energie!

Dat SAMEN vormt ook een essentieel onderdeel van Ruben zijn leven naast het werk. Want ook dan brengt hij zijn tijd het liefst door in de nabijheid van anderen. Maar dan zonder visie, gewoon genieten!

De ander neemt dus een centrale plek in voor Ruben, want die ander zorgt voor de duurzaamheid in de verbeteringen die wij doorvoeren. Of, zoals Ruben het zelf verwoordt: ‘De inhoud komt en gaat, maar de mens bepaalt uiteindelijk hoe die inhoud wordt toegepast.’

Werk je SAMEN met Ruben, dan werk je samen met iemand voor wie de wereld niet zwart of wit is, maar 100 tinten grijs. Iemand die ervan overtuigd is dat er nooit één juiste oplossing is, maar altijd meerdere. En die zich daarom naadloos weet aan te passen aan de situatie en de omgeving zodat hij altijd SAMEN tot de meest passende van die oplossingen weet te komen!