Het gaat niet alleen om het bereiken van de finish. De weg ernaartoe is minstens zo belangrijk!

Leer Wouter kennen

Wouter Schaekers

Consultant
Gedreven ontwikkelaar voor wie de weg naar het resultaat minstens zo belangrijk is als het resultaat zelf!

Doelen stellen. En ze realiseren! Dat heeft Wouter van jongs af aan al in zijn systeem zitten. Hoe harder mensen roepen dat iets onmogelijk is, hoe gemotiveerder hij is om het tegendeel te bewijzen!

En dus stelt Wouter altijd doelen voor zichzelf. Ze stellen hem namelijk in staat om het ogenschijnlijk onmogelijke toch mogelijk te maken.

Zo is Wouter een echte sportman en werkt hij bijvoorbeeld geregeld toe naar het afleggen van een IRONMAN. 3,9km zwemmen, 180km fietsen en een volledige marathon hardlopen. Een immense opgave! Maar zijn drive is zo groot om juist het onmogelijke mogelijk te maken dat hij toch elke keer zijn schouders eronder zet. En met succes!

Wouter vergelijkt de ontwikkelprojecten die we bij ORGfit doen vaak met het volbrengen van een triatlon. ‘Want net als bij een triatlon heb je verschillende competenties nodig om je doel, de finish, te bereiken. Maar net als bij een triatlon gaat het zeker niet alleen om het bereiken van de finish. De weg ernaartoe is minstens zo belangrijk!’ zoals hij het zelf omschrijft.

Daarom benadert hij zijn projecten net zoals hij een triatlon benadert. Hoe groot de opgave soms ook lijkt aan de voorkant, hij weet dat hij het aankan. Dat hij de ontwikkeling gaat zien als hij er vol voor gaat en dat hij door subdoelen te stellen uiteindelijk altijd op een goede manier de finish zal bereiken. Samen met de andere mensen binnen het project.