Ze omarmt onverwachte wendingen met een glimlach en is altijd klaar voor een nieuwe uitdaging!

Leer Anne kennen

Anne Muitjens

Consultant
Een enthousiaste en ondernemende duizendpoot. Een echt mensen-mens. Hard op de inhoud, maar zacht op de relatie!

Anne is een vlotte dame die in haar vrije tijd maar al te graag activiteiten onderneemt met vriendinnen. Ze is graag onder de mensen; hier krijgt ze energie van. Op Anne kun je bouwen, ze komt altijd haar afspraken na. Deze eigenschap creëert een onmiddellijke connectie en een veilige ruimte voor openhartige gesprekken.

Deze positieve houding komt goed van pas op het werk. Haar openheid creëert een omgeving van vertrouwen en oprechtheid, waardoor anderen zich vrij voelen om zichzelf te zijn en een open gesprek durven te voeren. Anne benadert uitdagingen met een vastberaden vasthoudendheid en een glimlach op haar gezicht. Anne vindt het belangrijk dat de communicatie tussen haar en haar collega’s duidelijk en open verloopt.

Nieuwsgierigheid is de motor achter Anne’s constante zoektocht naar kennis en groei. Ze blijft niet stilstaan, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, inzichten en vaardigheden. Ze is iemand die zich ergens in vastbijt totdat het optimale en gewenste effect is behaald. Anne durft daarbij onafhankelijk en objectief te adviseren, zelfs bij tegengestelde belangen. Hard op de inhoud, maar zacht op de relatie.

Haar verlangen om te leren en te evolueren is aanstekelijk, waardoor ze anderen aanmoedigt om ook hun grenzen te verleggen. Ze omarmt onverwachte wendingen met een glimlach en is altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.

Kortom, haar openhartige karakter, aanstekelijke enthousiasme en onstuitbare leergierigheid maken haar een belangrijke schakel binnen een project.